Travel Now este cel mai nou produs al agenției de turism World Travel Group din București. Travel Now este o platformă modernă de informare și facilitare a rezervărilor turistice, concepută și proiectată pe tiparul utilizatorului român care vrea să aibă informația organizată, completă și corectă, într-un singur loc și într-o manieră foarte accesibilă. Travel Now îți prezintă cele mai interesante oferte de vacanțe, chartere, sejururi, circuite, excursii, drumeții, pelerinaje, croaziere, în cele mai interesante destinații. Travel Now te ajută să găsești hotelurile preferate și să descoperi când poți avea cel mai mic preț pentru vacanța ta. Echipa World Travel Group este acum, prin Travel Now, intermediarul preferat de tine pentru alegerea vacanței.

CINE SUNTEM NOI?

World Travel Group este o echipă de profesioniști români în turismul de calitate. Sediul nostru este în București, aproape de Piața Victoriei.

CE FACEM NOI?

De zeci de ani aducem străini să viziteze România și le oferim vacanțe de vis. Ca urmare firească, de ceva timp alegem oferte și pe gustul românilor și le furnizăm vacanțele dorite, în toată lumea. Ultimii ani ne-au determinat să acordăm o atenție și mai mare alegerii vacanțelor potrivite pentru români, pentru că e normal să ne fie dor de călătorii de neuitat și pentru că ținem la starea de bine a turistului. În site-ul nostru, travelnow.ro, găsești la un loc oferte alese din tot ce este disponibil pe piață, ca idei de vacanță. Cei mai buni organizatori de vacanță colaborează cu noi și ne oferă tarife speciale, pentru ca tu să găsești vacanța pe care o cauți. Lumea este prea mare și prea frumoasă, ca să vezi doar o parte din ea. Acum este simplu să alegi vacanțe, chartere, sejururi, iar World Travel Group îți oferă vacanțe pe gustul tău, ca să vezi lumea. Călătorește acum cu World Travel Group și descoperă!

CE NE PROPUNEM NOI?

Misiunea World Travel Group este de a te îndruma în alegerea vacanțelor pe gustul tău, pentru ca tu să te bucuri de tot ce contează. Îți oferim conținut clar, complet și corect, folosind tehnologie prietenoasă și actualizată, pentru că preocuparea noastră față de tine este la cote ridicate.

CE CONTEAZĂ PENTRU NOI?
Claritate

îți prezentăm clar și complet toate informațiile legate de ofertele turistice pentru că și nouă ne plac lucrurile clare.

Digitalizare

Ținem pasul cu tehnologia, în folosul tuturor pentru că valorificăm în folosul tău tot ce este bun din progresele tehnologiei.

Empatie

Anticipăm întrebările tale și facem tot posibilul ca să răspundem adecvat.

Profesionalism

Suntem pregătiți și atenți la tot ce presupune organizarea vacanțelor pe gustul tău pentru că ne simțim responsabili pentru ce îți oferim.

Simplitate

Este simplu să alegi vacanțe pe gustul tău în site-ul nostru pentru că respectăm funcționarea creierului uman: alegem soluția cea mai simplă.

Transparență

Îți prezentăm toate informațiile pe care le avem pentru că suntem deschiși față de tine.