Anul Nou este aproape și oamenii caută unde își doresc să petreacă ultima noapte a anului. Vezi la noi oferte de vacanta pentru anul nou

Există multe destinații în lume care oferă o mulțime de lucruri de făcut, dar nu toate sunt potrivite pentru toată lumea. De aceea am creat această listă cu primele 5 cele mai populare destinații de pe piață chiar acum - tocmai la timp pentru cei care trebuie să își rezerve biletele!

Travel Now iti ofera un catalog larg de oferte alese de revelion in Grecia, Austria, Germania, Franta, Anglia si multe altele. Vezi online ofertele pregatite pentru tine si rezerva-le rapid si simplu. Cauta acum oferte de revelion pe site-ul nostru.

Destinația 1 - Revelion in Grecia:

Dacă sunteți în căutarea unei noi destinații de călătorie pentru sfârșitul anului, atunci Grecia ar putea fi cel mai bun pariu.

Grecia este o țară cu multe frumuseți naturale și situri istorice de explorat. Are multe destinații turistice care atrag de zeci de ani vizitatori din întreaga lume.

Prima destinație de pe lista noastră este Atena, care are o moștenire culturală uimitoare și o viață de noapte vibrantă. Orașul are, de asemenea, o veche Acropole, care este una dintre cele mai populare atracții turistice din Grecia. Cauta vacanta favorita, un sejur all inclusive sau un circuit, rapid si simplu cu Travel Now.

Destinația 2 - Revelion in paradisul tropical din America Centrală:

Revelion în Panama:

Panama este o țară plină de cultură vibrantă, localnici prietenoși și frumusețe naturală. Este o destinație cu adevărat unică pentru Anul Nou. Este una dintre cele mai subestimate destinații de pe planetă, cu peisajele sale diverse, plajele uluitoare și oamenii primitori.

Revelion în Costa Rica:

Costa Rica are atât de multe de oferit în noaptea de Revelion. Puteți petrece toată noaptea la una dintre numeroasele stațiuni sau vă puteți bucura de o cină romantică alături de cei dragi înainte de a privi artificiile la miezul nopții. Orice ai alege, cu siguranță va fi o noapte de neuitat!

Cu TravelNow le poti combina intr-un sejur de peste o saptamana. Vizitați website-ul nostru și vedeți oferte pe alese pentru anul nou.

Destinația 3 - Revelion in Amsterdam

Revelionul la Amsterdam nu este doar despre artificii. Există multe alte locuri unde poți sărbători Anul Nou cu prietenii și familia.

Amsterdam este un loc unde poți vedea artificiile în toată splendoarea lor. Indiferent cât de mult le-ai mai văzut, acestea nu îmbătrânesc niciodată. Cel mai popular loc pentru a vedea artificiile este de pe unul dintre podurile care leagă Amsterdamul de orașele învecinate, cum ar fi Utrecht sau Rotterdam.

De asemenea, Amsterdamul este un loc în care poți dansa și te bucuri de muzică alături de prietenii și familia ta. Există multe cluburi, baruri și restaurante care găzduiesc petreceri în această zi, așa că ar trebui să fie ușor să găsești ceva care să se potrivească gusturilor tale în muzică și ambianță.

Destinația 4 - Revelion in Lisabona

Lisabona este capitala Portugaliei și este un oraș care are multe de oferit vizitatorilor care doresc să se bucure de Revelion.

Lisabona este una dintre cele mai populare destinații pentru sărbătorile de Revelion din Europa. Orașul oferă o mulțime de moduri diferite de a sărbători cu artificii, concerte și petreceri. Lisabona poate fi o destinație grozavă dacă doriți să vă bucurați de vacanță într-un cadru uimitor.

Portugalia este renumită pentru multe lucruri. Unii oameni s-ar putea gândi la muzica fado melancolică cu Amalia Rodrigues și Mariza, în timp ce alții se pot gândi la scena petrecerii, descrisă în „Banchetul” de Jose Saramago. Portugalia vă așteaptă să vizitați orașele sale uimitoare, peisajele incredibile și castelele așezate pe vârful muntelui. Experimentați ceea ce localnicii au remarcat ca fiind cel mai sincer compliment al lor - portughezii sunt cunoscuți a fi călduroși și primitori.

Destinația 5 - Revelion exotic in Thailanda?

Thailanda este una dintre cele mai exotice destinații pentru Revelion.

Thailanda este una dintre cele mai exotice destinații pentru Revelion. Țara are de toate: de la plaje tropicale la jungle dese, de la orașe pline de viață la temple senine și de la Bangkok modern la Ayutthaya antic.

Capitala Bangkok oferă o combinație de tradiție și modernitate, cu mall-urile sale de talie mondială și restaurantele de lux. De asemenea, are o scenă vibrantă de viață de noapte, care nu doarme niciodată, cu baruri, cluburi și locuri de muzică live deschise 24/7.