Ce poate fi mai frumos și mai de dorit pentru fiecare om în parte? Pe lângă sănătate, iubire, bani, noroc, înțelegere și multe altele. 

O vacanță reușită! Adică una care să merite toate eforturile. 

Se spune în popor că "dai un ban și stai în față". Cam așa e și cu vacanțele: pe lângă cazare, localizare, facilități și altele la pachet, contează și cum ajungi la destinația mult dorită și visatăRepede și comod, sau greu și obositor? Diferența o face mijlocul de transport.

Cu toții am învățat la școală despre modalitățile de transport și știm că cel mai rapid este avionul. Dar cursele aeriene sunt de mai multe feluri: chartere, zbor de linie, low cost, printre altele. Ce să alegi? Eu vreau pur și simplu să plec în vacanță într-un loc anume, minunat, de mult visat și foarte apreciat... și să ajung acolo repede, bine și în siguranță. Ce e ăla charter? Cum adică zbor de linie?

Pentru cei ca tine și ca noi toți, care vrem totul repede, bine și ieftin, s-a inventat charter-ul, adică zborul direct pe distanțe foarte mari, fără debarcare, fără schimbarea avionului, fără alt transfer de bagaje, fără reîmbarcare și fără agitația implicită. În plus, aceste chartere sunt organizate special în scop turistic, deci putem să ne și împrietenim în timpul zborului cu ceilalți pasageri, mai ales dacă mergem în vacanțe la hoteluri renumite, cu zeci și sute de persoane cazate. Avantaje la pachet, nu-i așa?

Zborul de linie este varianta clasică de zbor cu avionul, adică acele curse regulate, care se repetă după anumite intervale, pe aceleași trasee bine stabilite. Pot fi și mai multe zboruri de linie pe o destinație, într-o zi... Depinde de solicitări

Low cost este tot un fel de zbor de linie, dar cu un preț mai mic (ne spune și denumirea lui, nu-i așa?) și cu servicii la bordul avionului mai puține decât la celelalte categorii.

Prin urmare, alegerea tipului de zbor depinde de destinație. Contează mult unde vrem să mergem și cât de repede să ajungem. De regulă, majoritatea ofertelor de vacanțe includ transport cu chartere, care sunt mai comode și din perspectiva transferului aeroport-hotel și hotel-aeroport: dacă toți pasagerii din avion se cazează la același hotel, e logic faptul că e mai simplu, nu? Iar simplitatea sporită atrage și rapiditate și un plus de confort pentru tine.

Acum că ți-am explicat, poți arunca un ochi la ce chartere am pregătit pentru tine accesând acest link.

Categorii: Vacante Tags: #