Toți ne dorim să ne fie bine de Crăciun și să ne bucurăm sincer, cât mai mult! Ca să avem cele mai mari șanse să fie așa, hai să trecem în revistă principalele elemente care ar contribui la un Crăciun de neuitat.

Pe primul loc, sănătatea! Să evităm pe cât posibil tot ce ne-ar putea afecta starea de bine, din toate punctele de vedere. Hai să luăm o pauză de la toată agitația și să ne uităm la noi, chiar dacă facem asta doar câteva clipe în fața oglinzii dimineața devreme sau înaintea unei discuții cu șefii. Merităm ceva, așa cum ne dorim? Dacă suntem sinceri cu noi, descoperim rapid cum stau lucrurile și ce putem îmbunătăți în relația cu noi și cu ceilalți. Apoi, acționăm în consecință.

Pasul doi: compania! Nu angajatorul, ci persoanele cu care vom fi de Crăciun! Să ne asigurăm din timp că putem fi împreună cu cele mai dragi și importante persoane din viața fiecăruia dintre noi, în acea perioadă de mare sărbătoare pentru toți creștinii. Sigur putem găsi o modalitate! Chiar și online, dacă fizic nu se poate. Pentru majoritatea oamenilor, simplul fapt că auzim vocea persoanei iubite și îi vedem fața și zâmbetul sincer, contează enorm! Hai să folosim de bună voie tehnologia și în folosul nostru personal, nu doar din obligație sau alte situații impuse.

Pasul trei: să stabilim din timp meniul de sărbătoare și să ținem cont de toate aspectele. Dacă ținem la starea noastră de bine de Crăciun, să ne amintim că moderația și prevederea sunt mereu ingrediente de succes, în orice situație. Un singur stomac avem.

Pasul patru, ca la teatru: să pregătim un play-list cu colinde! Hai să ascultăm și să cântăm aceste melodii care au un farmec aparte și inconfundabil, în această perioadă de mare sărbătoare pentru creștini. Dacă nu acum, atunci când? Există mii de colinde de Crăciun, tradiționale sau moderne, românești sau internaționale, fiecare cu specificul lor. Colindele ne ajută fantastic de mult să intrăm în atmosfera unică a sărbătorii de Crăciun, oriunde ne-am afla.


Pasul cinci: să fim buni și să dăruim din suflet cadouri cu dragoste, fără să exagerăm și fără să așteptăm în mod obligatoriu să primim și noi cadouri. Bucuria este de ambele părți, dar mai profundă este la cel care dăruiește! Ce ne împiedică să facem un gest simplu și un efort obișnuit, fără nicio exagerare și cu toată bunătatea de care suntem în stare? Bucuria profundă vine din detalii! Și când emoția este reciprocă, cu atât mai mult va fi de neuitat

Apoi, dacă ai șansa unei vacanțe de Crăciun, accesează acum oferte de Crăciun sau, dacă vrei mai mult, găsește vacanța de iarnă ideală și petrece Crăciunul și Revelionul în același hotel!

Categorii: Craciun Tags: #