Toți vrem să fim ok în noaptea dintre ani, ca să începem 2023 cu o stare de bine. Ca să fie așa, hai să vedem principalele elemente care ar face un Revelion de neuitat.

Sănătatea pe primul loc! Indiferent cât de greu ne-a fost în 2021, să facem tot posibilul să vedem partea bună a vieții și să alungăm (cât se poate, desigur) tot ce ne-ar afecta sănătatea, din toate punctele de vedere. Hai să ne privim pe noi, chiar dacă e pentru câteva clipe în oglindă, între două treburi de rezolvat. Merităm ceva bun, frumos și deosebit? Să fim sinceri cu noi și vom descoperi repede cum stăm și ce poate fi îmbunătățit în relația noastră cu noi (că doar ne respectăm, nu-i așa?) și cu ceilalți (că există iubire!). Apoi, trecem la acțiune și vedem reacțiile.

După ce ne-am lămurit cum e cu noi, să trecem la persoanele cu care vrem să fim de Revelion 2022-2023. Să stabilim din timp dacă putem avea alături la trecerea în noul an cele mai iubite și importante ființe din viața noastră. Sigur există o modalitate! E adevărat că nu putem ciocni șampanie online, dar ne putem vedea și auzi. Dacă persoana iubită ne zâmbește sincer și ne vedem și ne auzim, contează enorm! Putem folosi tehnologia și în folos personal, nu doar pentru școală sau alte împrejurări impuse.

Dacă vrem petrecere, să fie petrecere! Dacă nu, nu! Orice am alege, să alegem un meniu potrivit și să anticipăm situațiile care pot apărea. Dacă vrem o stare de bine de Revelion 2022-2023, să ne aducem aminte că moderația și pregătirea dinainte reprezintă ingrediente de succes, oricând și oriunde.

La fel de important este să discutăm despre un fel de program de Revelion: unde stăm, ce vedem, ce ascultăm, ce dansăm și cu cine... O muzică bună este oricând binevenită, iar oferta este deosebit de generoasă. Există nenumărate variante între care avem de ales: clasice sau moderne, românești sau străine, fiecare cu ceva anume.

Orice am alege pentru Revelionul 2022-2023, întotdeauna să fim buni cu noi și cu ceilalți și să dăruim din toată inima înțelegere și iubire sinceră, fără așteptări care, dacă nu s-ar concretiza, ne-ar umple de tristețe. Ce ne-ar putea împiedica să facem în mod natural un gest simplu și frumos, care să bucure sufletul nostru și al altora? Atenție mare la detalii! Iar când sentimentul este reciproc, va fi sigur de neuitat!

Dacă mai cauți încă idei pentru noaptea dintre ani, accesează acum oferte de Revelion 2022-2023 sau petrece vacanța de iarnă idealăCrăciunul 2022 și Revelionul 2023 în același hotel!

Categorii: Revelion Tags: #