Peste câteva luni ne vom bucura cu toții de Crăciun! Vom admira bradul împodobit, vom asculta colinde și poate chiar vom cânta (ținând cont de preferințele și de reacțiile celor din jur), vom simți Bucuria Nașterii Domnului, ne vom relaxa și vom avea discuții plăcute cu toate persoanele dragi. Abia așteptăm, nu-i așa? 

Tu când vei avea vacanța de iarnă? Unde ți-ar plăcea să fii de sărbători? 

Dacă farmecul atmosferei de sărbătoare și magia Crăciunului sunt cu tine de fiecare dată, ce-ai zice să mergi în Satul lui Moș Crăciun, din Laponia, la Rovaniemi? Ce s-ar putea compara cu o astfel de experiență? Vei fi acolo, printre ajutoarele de nădejde ale Moșului, care nu mai contenesc să facă tot ce pot astfel încât să aducă zâmbetele largi și uimirea inconfundabilă pe chipurile celor care încă mai știu să se simtă copii și să se bucure de miracolul bunătății și al iubirii pure. Desigur, vei avea șansa de a-l vedea pe Moș Crăciun și pe Crăciunița lui, vei putea savura dulciuri senzaționale pregătite cu multă dragoste, vei aduna amintiri pentru toată viața! Ho, ho, ho!

Te întrebi cum ar fi o vacanță de Crăciun la plajă? Află că avem oferte pentru Crăciun exotic, în țările calde, ca să te bucuri de tot ce ți-ai putea dori. Capo Verde sau Tanzania sunt doar unele din variantele posibile, pe care te invităm să le descoperi aici.

Ce ai zice să îți faci cadou o vacanță de Crăciun în Dubai? Hai să vezi cu ochii tăi cum este în locurile despre care vorbește toată lumea și să fii uimit de ce s-a putut realiza.

Dacă preferi un Crăciun tradițional în Bucovina sau în Maramureș sau în alte regiuni binecuvântate ale minunatei noastre țări, îți propunem să alegi dintre ofertele noastre, iar dacă ai alte preferințe, trimite-ne o cerere de ofertă prin email la office@travelnow.ro.

Tot în România putem petrece un Crăciun de neuitat la unități de cazare cu centre SPA, astfel încât să ne bucurăm din plin de toate facilitățile puse la dispoziție. Și stațiunile balneo sunt o alegere inspirată, pentru că sunt amplasate în zone cu potențial benefic pentru oricine și oricând.

Iubitorii munților înzăpeziți și ai sporturilor de iarnă pot petrece Crăciunul în Poiana Brașov sau la Cheile Grădiștei sau la Vatra Dornei sau în orice alte locuri de vis.

Dacă știi ce vrei, ceva deosebit pentru tine și cei dragi, descoperă acum ofertele pentru vacanța de Crăciun

Categorii: Craciun Tags: #