De mici copii și până la adânci bătrâneți, vrem cadouri și e firesc. Aceste surprize ne aduc bucurie și stare de bine. Se spune că și gestul contează, așa că nu trebuie neapărat să ne gândim la mari eforturi financiare sau de altă natură pentru a oferi cuiva un cadou.

Pe de altă parte, se spune că experiențele care rămân cel mai mult în mintea noastră și ne influențează într-un mod benefic sunt călătoriile, pentru că descoperim locuri noi, oameni frumoși, tradiții sau activități inedite, sau poate că revenim la locurile și persoanele dragi nouă.

Dacă ar fi să combinăm aceste două vorbe din popor, ce obținem? O vacanță cadou! Ideea de vacanță și dorința de a planifica detaliile acesteia ne transpun deja într-o stare în care ne permitem să visăm cu ochii deschiși la cum să te relaxezi în vacanță!

World Travel Group are pentru tine oferte de cazare, sejur, circuit, excursii și chiar drumeții, prin România și prin lume (unde se poate, desigur). Descoperă acum cele mai inedite propuneri, cazare la hotel adults-only sau family-friendly, la vilă, castel sau conac, la pensiune sau în apartament turistic, în destinații renumite sau departe de aglomerație, după cum vrei tu.

De Crăciun 2022 poți oferi cuiva drag experiențe de neuitat! Indiferent dacă vrei un Crăciun tradițional sau unul modern, dacă visezi la munți înzăpeziți sau la plaje însorite, cu sau fără brad împodobit, se poate! Iar dacă vrei să impresionezi pe cineva care crede din tot sufletul în bucuria și bunătatea Crăciunului, alege Laponia și vizitează Satul lui Moș Crăciun din Rovaniemi. Există în realitate și oferă o atmosferă de basm! Descoperă acum în pagina dedicată sau prin motorul de căutare de la acest link, sejurul care ți se potrivește. Dacă se întâmplă să se fi epuizat ultimele locuri disponibile, sau să ai alte idei față de ce este afișat pe site, dă-ne un semn aici.

De Revelion 2022-2023 ai de ales între multe propuneri dintre cele mai variate și mai îndrăznețe. Poți fi împreună cu cei dragi la un hotel din România sau în Antalya, ori lângă piramidele din Egipt, sau în Dubai, unde luxul te învăluie și nu i te poți opune. Poți alege să începi noul an în stil tradițional sau într-o vacanță wow, ca să fii mereu așa cum vrei tu! Descoperă ofertele de Revelion aici.

Și dacă ai citit până acum acest articol, iată cireașa de pe tort și propunerea de vacanță la care poate că nu te-ai gândit că ar fi posibilă: petrece Crăciunul și Revelionul în același hotel! Se poate! Vezi unde și cum