Ce este aurora boreală și cum o puteți găsi?

Aurora Borealis, cunoscută și sub denumirea de Aurora Boreală, este o afișare de lumină naturală pe cer. Este cauzată de particulele încărcate de la soare care interacționează cu câmpul magnetic al Pământului.

Aurora boreală poate fi văzută din multe locuri de pe Pământ, dar este cel mai frecvent la latitudini mari. Cel mai bun mod de a-l găsi este să ieși afară și să găsești un loc cu o vedere fără obstacole asupra orizontului nordic.

Aurora boreala este o afișare de lumină naturală pe cer, cel mai adesea văzută în regiunile polare. Este cauzată de particulele încărcate de la soare care intră în atmosfera Pământului și se ciocnesc cu gaze precum oxigenul și azotul.

Aurora boreală poate fi văzută pe orizontul de noapte al Pământului, dar este vizibilă doar noaptea. Cel mai bun moment pentru a-l vedea este în timpul unei furtuni solare, când există mai multe particule în atmosferă.

Care sunt cele mai bune locuri pentru a vedea aurora boreală din Islanda?

Aurora boreală este unul dintre cele mai frumoase fenomene naturale din lume. Ele sunt vizibile ca o afișare colorată a luminilor pe cer, de obicei văzute în regiunile arctice și subarctice. Cele mai bune locuri pentru a le vedea sunt adesea locații în care există puțină sau deloc poluare luminoasă.

Există multe locuri în Islanda care oferă priveliști grozave ale Aurora Boreală, dar merită remarcat faptul că acest fenomen poate fi imprevizibil și dificil de prezis.

Aurora boreală este o priveliște de văzut, iar Islanda este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a le vedea. Dacă vrei să vezi aurora boreală în Islanda, există multe locuri unde poți merge.

Există multe locuri în Islanda unde puteți vedea aurora boreală.

Acestea includ:

- Peninsula Reykjanes din sud-vestul Islandei

- Formațiunea de stâncă Hvítserkur din Peninsula Vatnsnes

- Cel mai nordic punct al Europei, Íslandshöfn la Peninsula Skagi

- Laguna glaciară Jökulsárlón din Parcul Național O aventură cu Aurora Boreala în IslandaVatnajökull

O aventură cu Aurora Boreala în Islanda

Lucruri de luat în considerare atunci când planificați un tur în Islanda Aurora Nordului

Planificarea unei vacante în Islanda Northern Lights poate fi o sarcină descurajantă. Sunt multe lucruri de luat în considerare înainte de a pleca în călătorie.

Primul lucru de făcut este să găsești un tur de aurore boreale care se potrivește nevoilor și bugetului tău. În continuare, trebuie să decideți ce doriți să faceți în Islanda înainte de a începe spectacolul cu aurora boreală. Acest lucru se datorează faptului că nu doriți să ratați toate celelalte lucruri uimitoare pe care Islanda le are de oferit. Ultimul lucru este ceea ce ar trebui să purtați pentru turul de vizionare a aurorelor boreale.

Deoarece aurora boreală sunt imprevizibile și nu există garanții că le vei putea vedea, planificarea călătoriei este cel mai important pas.

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când planificați un tur:

- Ce fel de pachet turistic vrei? Preferiți un tur cu aurora boreală cu snowmobiling, sanie cu câini sau ambele?

- Câte zile ar trebui să dureze turul?

- În ce perioadă a anului ar trebui să aibă loc turul?

Sfaturi pentru a face fotografii grozave cu aurora boreală

Aurora boreală este una dintre cele mai evazive și mai frumoase priveliști din natură. Dacă vrei să le faci o fotografie grozavă, este important să știi cum să începi.

Cel mai bun moment pentru a face fotografii cu aurora boreală este în nopțile în care lumina lunii este puțin sau deloc.

Iată câteva sfaturi pentru a face fotografii grozave cu aurore boreale:

- Găsiți un loc cu o vedere clară a orizontului, de preferință orientat spre nord.

- Folosiți un trepied și setați ISO-ul camerei la 3200 sau mai mare.

- Opriți blițul, dar folosiți modul de vizualizare live dacă este posibil.