Indiferent dacă vorbim de vacanța școlară în toate formele ei (vacanța de vară, vacanța de iarnă, vacanța intersemestrială, vacanța neprevăzută) sau de vacanța studenților sau de concediu, tot la același lucru ne gândim: perioada în care ne simțim în largul nostru! Fără șefi, fără profesori, fără teme, fără examene, fără restanțe și fără orar impus! E super, nu?

Deși 2021 este al doilea an în care a trebuit să fim mai atenți și mai prevăzători din toate punctele de vedere, cu toate problemele prezentului, oamenii tot găsesc natural motive de vacanță. Majoritatea dintre noi tot vrem și chiar ne oferim o mini-vacanță, măcar de week-end. Și dacă ne-am săturat de aglomerația de pe Valea Prahovei sau de autostrada spre Constanța sau de statul bară la bară pe Valea Oltului, de ce să nu ne imaginăm cum ar fi dacă am alege ceva nou pentru vacanțe inedite? 

O mini-vacanță s-a încheiat, altă vacanță va începe în curând. Sezonul distracției și relaxării nu s-a terminat! Alte oferte de vacanțe 2021 abia așteaptă să fie (re)descoperite online! 

Tu ce vei face anul acesta în minivacanta de Sf. Andrei, de 1 Decembrie, de Moș Nicolae?

Ai completat scrisoarea către Moș Crăciun? Sau te gândești să mergi de Crăciun în Laponia, să vorbești personal cu el, în satul lui Moș Crăciun din Rovaniemi?

Dacă vrei vacanțe de Crăciun 2022 în România, avem oferte de Craciun tradițional pentru tine. Dacă vrei să mergi de sărbători în țările calde, avem și oferte de Crăciun la plajă. La fel și pentru Revelion 2022-2023

Ce-ai zice să petreci Crăciunul și Revelionul în același hotel? În hotel adults-only sau nu... Oferta de vacanțe 2022 a World Travel Group are ceva inedit: efectul wow!

Acum că ți-am stârnit curiozitatea și cheful de vacanțe, descoperă la acest link destinațiile noastre. 

Categorii: Vacante Tags: #