Noutăți

Dino Parc Râșnov: O călătorie fascinantă în lumea dinozaurilor

Descoperă Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, unde te poți aventura înapoi în timp și te poți întâlni cu uriașii preistorici.

O lume fascinantă a dinozaurilor:

Dino Parc Râșnov găzduiește peste 100 de dinozauri reproduși în mărime naturală, cu o fidelitate uimitoare. Plimbându-te prin parc, vei putea admira o varietate de specii, de la feroce T-Rex la gigantul Brachiosaurus, descoperind informații fascinante despre viața lor și modul în care au dispărut.

Distracție pentru întreaga familie:

Pe lângă traseul cu dinozauri, parcul oferă o mulțime de alte atracții pentru copii și adulți deopotrivă. Locuri de joacă, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf 9D și un cinematograf 360°, trasee de aventură, tiroliană, labirint cu lasere, expoziții unice și multe alte zone interactive te așteaptă pentru o zi plină de distracție și învățare.

Expoziții științifice inedite:

Dino Parc Râșnov organizează permanent noi expoziții științifice, naționale și internaționale, oferind vizitatorilor o perspectivă fascinantă asupra lumii naturale și a descoperirilor științifice recente.

Vulcanul interactiv și platforma cutremurelor:

Printre atracțiile speciale ale parcului se numără vulcanul interactiv care simulează o erupție și platforma care exemplifică trei tipuri de cutremure. O experiență educativă și distractivă care te va face să înțelegi mai bine forțele naturii.

Informații utile pentru o vizită memorabilă:

  • Acces: Dino Parc Râșnov se află la aproximativ 15 kilometri de Brașov, pe DN73.
  • Program: Parcul este deschis vizitatorilor zilnic, între orele 9:00 și 19:00.
  • Tarife: Biletul de intrare costă 40 de lei pentru adulți, 28 de lei pentru copii. Există și pachete speciale pentru familii și grupuri.
  • Sfaturi: Purtați încălțăminte comodă și haine adecvate pentru o plimbare în aer liber. Luați la dumneavoastră apă și gustări. Respectați regulile de vizitare și nu lăsați urme pe traseu.

Dino Parc Râșnov te așteaptă să descoperi o lume magică, unde te poți aventura în timp și te poți bucura de o experiență educativă și distractivă pentru întreaga familie.

Informații suplimentare:

  • Dino Parc Râșnov a fost inaugurat în anul 2013 și este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei.
  • Parcul are o suprafață de peste 1,5 hectare și găzduiește peste 100 de dinozauri reproduși în mărime naturală.
  • Dino Parc Râșnov a câștigat numeroase premii naționale și internaționale pentru excelență în educație și turism.

Recomandări:

  • Există diverse opțiuni de cazare în Râșnov și în împrejurimi, de la hoteluri la pensiuni și cabane.
  • În Râșnov se găsesc restaurante care servesc preparate tradiționale românești și internaționale.
  • Pe lângă vizitarea Dino Parc Râșnov, te poți bucura de drumeții montane, vizitarea obiectivelor turistice din zonă, practicarea sporturilor de iarnă sau relaxare la o cabană în natură.