Noutăți

Parcul de Vară Durău: Distracție pentru toate vârstele în mijlocul naturii

O evadare distractivă în inima Munților Stânișoara

Parcul de Vară Durău este o destinație ideală pentru cei care caută o zi plină de distracție și relaxare în mijlocul naturii. Situat în zona Pârtiei Durău, parcul oferă o varietate de atracții pentru toate categoriile de vârstă, de la cei mici la cei mari.

Sania de Vară: Adrenalină și viteză pe un traseu unic

Principala atracție a parcului este Sania de Vară, un traseu de 800 de metri care te va purta cu viteză de până la 40 km/h prin peisajul montan spectaculos. Adrenalina și senzațiile tari sunt garantate pentru cei care doresc o experiență memorabilă.

Distracție pentru toată familia

Pe lângă Sania de Vară, parcul oferă o gamă variată de atracții pentru copii și adulți. Tubbingul de Vară, un traseu cu colace gonflabile, este perfect pentru cei care doresc o experiență mai relaxantă. Trambulina, Salteaua elastică, Caruselul și Parcul de joacă oferă distracție garantată pentru cei mici.

Informații utile pentru o vizită plăcută:

  • Acces: Parcul de Vară Durău este situat în zona Pârtiei Durău. Turiștii pot ajunge cu ușurință la parc navigând spre locația permanentă a Pârtiei Durău.
  • Program: Parcul este deschis zilnic, de luni până duminică, de la 10:00 la 18:00.
  • Tarife: Intrarea pentru copii este de 80 de lei, iar pentru cei sub 3 ani este gratuită. Accesul la Sania de Vară este contra cost, cu prețuri diferențiate pentru adulți și copii.
  • Recomandări: Purtați încălțăminte comodă și haine adecvate pentru o zi în aer liber. Respectați regulile de siguranță afișate în parc.
  • Activități în zonă: Pe lângă distracția din parc, turiștii pot explora împrejurimile pitorești, pot face drumeții montane, pot vizita obiectivele turistice din zonă sau se pot relaxa la una dintre terasele din Durău.

Parcul de Vară Durău te așteaptă cu o zi plină de distracție și relaxare în mijlocul naturii!

Sfaturi suplimentare:

  • Perioada optimă de vizitare: Parcul este deschis în sezonul estival, din luna mai până în luna septembrie.
  • Cazare: În Durău și în împrejurimi există o varietate de opțiuni de cazare, de la pensiuni și cabane la campinguri.
  • Mâncare: Restaurantele și terasele din Durău oferă o varietate de preparate delicioase, de la gustări ușoare la meniuri complete.
  • Echipament: Asigurați-vă că aveți la dumneavoastră apă, ochelari de soare și protecție solară.

Pregătește-te pentru o experiență de neuitat la Parcul de Vară Durău!