Noutăți

Lacul Ghioroc: Litoralul Vestului te așteaptă!

Lacul Ghioroc, supranumit "Litoralul Vestului", este o oază de relaxare situată la doar 22 de kilometri de Arad. Cu o suprafață de 66 de hectare, lacul oferă o plajă generoasă cu nisip fin, perfectă pentru o baie răcoritoare sau o zi de lenevire la soare.

Plaja Ghioroc: Nisip fin, palmieri și distracție la malul apei

Plaja te va cuceri cu atmosfera sa vibrantă, amenajată cu palmieri, paturi de plajă cu baldachin, restaurante cu terasă și o gamă variată de opțiuni de distracție. Toboganul "slip and slide" și hidrobicicletele în formă de lebădă te vor ține în priză, în timp ce cei mici se pot bucura de un loc de joacă special amenajat.

Camping la Ghioroc: Experimentează natura în toată splendoarea ei

Pentru o experiență completă, alege cazarea la campingul Ghioroc, care oferă 48 de locuri de cazare pregătite pentru turiști. Bucură-te de aerul curat al muntelui, de liniștea naturii și de nopțile înstelate sub cerul liber.

Informații utile pentru o vizită memorabilă:

  • Accesul: Accesul la plajă este liber, dar șoferii trebuie să plătească o taxă de parcare de 10 lei pe zi, contribuind la întreținerea zonei de agrement.
  • Ghioroc Summer Fest: Distracția e la cote maxime vara, când se organizează Ghioroc Summer Fest. Festivalul se desfășoară între 1 iulie și 1 septembrie și include concursuri, petreceri tematice și concerte cu DJ renumiți din țară și din străinătate.
  • Ce poți face în zonă: Pe lângă relaxarea la plajă, poți explora împrejurimile pitorești, te poți plimba cu barca pe lac, te poți aventura pe trasee montane sau poți vizita obiectivele turistice din zonă.

Lacul Ghioroc te așteaptă cu o plajă spectaculoasă, o atmosferă vibrantă și o multitudine de opțiuni de relaxare și distracție. Fie că ești pasionat de natură, de muzică sau de petreceri, Ghioroc are ceva de oferit pentru fiecare!

Sfaturi suplimentare pentru turiști:

  • Cazare: Pe lângă camping, în zonă există o gamă variată de opțiuni de cazare, de la pensiuni și hoteluri la vile și apartamente.
  • Mâncare: Restaurantele și terasele de pe plajă oferă o varietate de preparate delicioase, de la gustări ușoare la meniuri complete.
  • Transport: Lacul Ghioroc este accesibil cu mașina, autobuzul sau trenul. Există o parcare mare în apropierea plajei.
  • Siguranță: Lacul Ghioroc are o zonă special amenajată pentru scăldat, supravegheată de salvatori. Respectați regulile de siguranță și nu vă aventurați în zonele nemarcate.

Pregătește-te pentru o experiență de neuitat la Lacul Ghioroc! Soarele, nisipul, distracția și natura te așteaptă!