EXCURSIE 1 ZI BALEA LAC - CASTELUL DE LUT

de la 206.46 lei (41.29 €)
Plecare in data de
Plecare pe

10-12-2022

Intoarcere in data de
Întoarcere pe

10-12-2022

întoarcere în aceeași zi

Vacanță în: Balea Lac (Romania)


 • Tarif pentru 1 adult.
 • 1 adult, 0 copil
Detalii plecare
Detalii intoarcere

206.47 lei (41.29 €) • Tarif pentru 2 adulți
 • 2 adulti, 0 copil
Detalii plecare
Detalii intoarcere

412.94 lei (82.58 €) • Tarif pentru 1 adult și 1 copil (0-4.99 ani)
 • 1 adult, 1 copil
Detalii plecare
Detalii intoarcere

341.93 lei (68.38 €) • Tarif pentru 1 adult și 1 copil (5-11.99 ani)
 • 1 adult, 1 copil
Detalii plecare
Detalii intoarcere

387.08 lei (77.41 €) • Tarif pentru 1 adult și 2 copii (0-4.99 ani și 5-11.99 ani)
 • 1 adult, 2 copii
Detalii plecare
Detalii intoarcere

522.55 lei (104.50 €) • Tarif pentru 2 adulți și 1 copil (0-4.99 ani)
 • 2 adulti, 1 copil
Detalii plecare
Detalii intoarcere

548.35 lei (109.66 €) • Tarif pentru 2 adulți și 1 copil (5-11.99 ani)
 • 2 adulti, 1 copil
Detalii plecare
Detalii intoarcere

593.55 lei (118.70 €) • Tarif pentru 2 adulți și 2 copii (0-4.99 ani și 5-11.99 ani)
 • 2 adulti, 2 copii
Detalii plecare
Detalii intoarcere

729.02 lei (145.79 €)


Program: Plecare ora 05:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta: Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Cartisoara

 • Castelul de Lut de la Valea Zanelor se afla la 50 km de Sibiu,intr-un sat pitoresc, Porumbacu de Sus. Castelul de Lut aminteste de povestile fratilor Grimm, fiind situat in mijlocul muntilor, pe malul unui rau. 
 • Intram pe Transfagarasan pe sectorul deschis circulatiei pana la cabana Balea Cascada de unde urcam cu telecabina catre Lacul Glaciar Balea (functionarea telecabinei este influentata de de conditiile meteorologice). Timp liber pentru activitati individuale.
 • Lacul Glaciar Balea - Caldarea Glaciara Balea, care adaposteste emblematicul lac (4,6 ha si situat la 2034 m altitudine) cu cea mai frumoasa cabana semilacustra, este de departe cel mai important centru al sportului de altitudine din Carpatii Romaniei.
 • In caz de vreme nefavorabila telecabina isi poate opri temporar activitatea.
Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de trafic.

Pretul include:
 -Transport autocar clasificat intern si international;
 - ghid de turism atestat. 

Pretul nu include:
 - cheltuielile personale;
 - biletele de intrare la obiectivele turistice - au caracter orientativ (Castelul de Lut - 15 lei/per), telecabina Balea - 80 lei/pers (urcare + coborare).

Termeni de plata: plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. 

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani achita 65% din tarif (90 lei)
Copiii cu varste cuprinse intre 5 - 12 ani achita 85% din tarif (120 lei)
Copiii cu varsta de peste 12 ani achita tariful intreg. 

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Acte necesare: cartea de identitate

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
3) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
4) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
5) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
6) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
7) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
8) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
9) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
10) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
11) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
12) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Alte informatii

Facilitati incluse


S-ar putea să-ți placă și ...