Termeni si conditii

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.travelnow.ro Accesand sau utilizand website-ul www.travelnow.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. WORLD TRAVEL GROUP S.R.L.

DREPTURILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul www.travelnow.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

Utilizatorul www.travelnow.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.travelnow.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.travelnow.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre WORLD TRAVEL GROUP la adresa office@wtg.ro

CONDITIILE GENERALE DE REZERVARE SI ACHIZITONARE DE SERVICII

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi in maxim 48 ore un e-mail de confirmare de la WORLD TRAVEL GROUP si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu WORLD TRAVEL GROUP pentru detalii complete.

MODIFICARI IN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE

WORLD TRAVEL GROUP poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor WORLD TRAVEL GROUP si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.travelnow.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.